Home / Blog / 25 Random Things, Facts, Habits Or Goal About Me

25 Random Things, Facts, Habits Or Goal About Me

“once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you.”

Kali ni Faizal Fredley dengan bermurah hati telah tag kita dan secara automatiknya kita kenalah laksanakannya. Rajin betullah Faizal ni pegi tag kita. haha. Ingatkan takde orang nak tahu pasal kita :)

Menurut Faizal Fredley, kalau sape yang abaikan menda ni (bila dah di’tag) nescaya blog anda akan hilang kehensemannya n cutenya….

Oleh itu kita sememangnya taknak lah blog kita yang kiut lagi hensem ni hilang serinya dan tak di jenguk oleh para blogger yang hebat-hebat di luar nuh…

Tapi tak per….saya di beri peluang untuk kena kan balik 25 blogger yang saya rasa nak kenakan lah..

Sory la yerr saya bukan kejam or nak menyusahkan. Jangan marah nooo….

Dengan itu inilah fakta-fakta tentang saya yang mungkin anda tahu atau belum tahu lagi.

 
1. tahukah anda saya membeli rumah pertama pada usia 26 tahun.

2. tahukah anda bahawa saya tak suka naik roller coaster.

3. tahukah anda saya ni sebenarnya anak kelahiran Johor.

4. tahukah anda sepanjang 10 tahun saya tinggal di KL, baru sekali je saya pergi Sunway Lagoon.

5. tahukah anda saya ni tak pandai berenang.

6. tahukah anda saya pernah bersekolah kat 7 sekolah berbeza dari sekolah rendah sampai sekolah menengah.

7. tahukah anda saya ni seorang yang pelupa.

8. tahukah anda saya mempunyai anak kembar yang sangat comel.

9. tahukah anda saya pernah ke Bali untuk honeymoon.

10. tahukah anda saya suka tengok cerita 24 dan One Tree Hill.

11. tahukah anda saya pernah pergi ke konsert Incubus dan Good Charlotte.

12. tahukah anda dulu saya ketagih main Cafe World? Nasib baik sekarang dah sembuh.

13. tahukah anda walaupon saya tinggal sebelah Zoo Negara, tapi saya tak pernah pergi Zoo Negara.

14. tahukah anda saya pernah sampai ke puncak Gunung Kinabalu.

15. tahukah anda dulu waktu sekolah saya selalu dapat top 10 dalam acara merentas desa.

16. tahukah anda saya ni orang yang pendiam.

17. tahukah anda selain blogging saya juga terlibat dalam pelaburan hartanah dan saham.

18. tahukah anda saya selalu beli stok pampers dan susu anak untuk 2-3 bulan terus.

19. tahukah anda walaupon Melaka dah diisytiharkan sebagai negeri maju, tapi setiap kali saya balik kampung isteri, kelajuan internetnya lebih perlahan dari siput sedut.

20. tahukah anda saya ni suka dengan gadget terutamanya GPS.

21. tahukah anda saya dah banyak keluar duit untuk DSLR kesayanganku Nikon D90 dan lens. Bagi yang belum terjebak lagi, fikir-fikirkan dulu sebab hobi ni mahal dan menghabiskan duit.

22. tahukah anda anak-anak saya peminat setia Hi-5.

23. tahukah anda saya suka explore tempat makan yang best.

24. tahukah anda saya suka basuh tangan dengan handwash.

25. tahukah anda saya seorang yang teliti bila buat kerja.

Fuhh selesai tugasanku ngn Faizal.. Sekarang dah tiba masa untuk orang lain pulak bercerita tentang 25 fakta pasal mereka..

Pertama…..eheheh

1. suzierahman

2. mama zharfan

3. sharinginfoz

4. tiefazatie

5. mr-curly-keli

6. melati qistyna

7. tia

8. phreak-id

9. stewardjohn

10. panadol

11. myvitrd

12. daydeck86

13. diariummi

14. teratakindah

15. sarah najwan

16. shafaaliaa

17. pujangga malam

18. aslindaa/

19. Elly and Emmy

20. mizz apple

21. luqmanmaat

22. princess

23. cheqppjoy

24. aku anak pahang

25. anip

peace semua……sajer x tau nak tag sape so banggalah kerana terpilih..heheh…just nak tau tentang depa ni jer…

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

11 comments

  1. me suka baca entry ni :)
    me kena tag tu..nanti me buat :)
    Mama Zharfan recently posted..desperado mode – nak kena cari HP 3g la plakadoyai

  2. wah!nice la bro!ifa xde idea lg nie nk wt even dh ramai tag ifa..tq tau!insyaallah nt ifa wat ek..
    tiefazatie recently posted..JUST CORNER BO GIVEAWAY!

  3. tq tag apple.
    nti apple wt eh. ^^
    mizzapple recently posted..Award Lagi!!

  4. hahahahahaha…..haa nk gelak ni..kna tag…hahahaha haa gelak g.bro suzie nk tgk twins tu bro…..wawawa
    nak nak nak…
    suzierahman recently posted..Bahana Nabil Cium mulut!

  5. ade anak kembar ? bestnyeee! :)

    err.. tia da buat lah tag neh! hehe :))
    tia recently posted..diari aidiladha –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge