Home / Properties / 3 Residen / 3 Residen Progress – 1st Week of July 2010

3 Residen Progress – 1st Week of July 2010

This is the current progress as of the first week of July. Both of the blocks exterior have already been painted up to level 10. Besides that we can see that windows frame have already been installed for Block A. It can be seen more clearly on the pictures that i have zoom in to that particular details.

The lower floors of the building have been installed with the window frames. You can see it clearly from the picture that i have zoomed to the windows for Block A.

From what i can see on site, they have started constructing the guard house but i haven’t take any pictures on that. Maybe by end of this month we can expect the guard house to be 70% completed.

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

2 comments

  1. admin beli umah kat sini ke…me masa bujang2 minat nak beli condo, then bila dh kawin +ada anak, tak jd beli condo..me beli umah teres :) sbb suka landed property..senang nak parking keta dpn umah
    mama zharfan recently posted..sticky post RM100 jd taruhanjom cuba nasibclick jer banner kat bwh ni

    • beli kat sini sbb mmg dah lama tinggal area sini.lagi pon dekat skit ngan kl. senang nak gi keja. kalau beli rumah teres jauh2 takut tak larat nak travelling. harga minyak pula makin lama makin naik. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge