Home / News / Music / Adam Lambert Datang Ke Kuala Lumpur, Malaysia

Adam Lambert Datang Ke Kuala Lumpur, Malaysia

Adam Lambert akan berkunjung ke Kuala Lumpur untuk mengadakan siri jelajah Glam Nation Tour pada 14 Oktober 2010 di Stadium Putra Kuala Lumpur. Adam Lambert ni memang famous dengan singlenya seperti Whataya Want From Me dan For Your Entertainment yang selalu keluar kat radio dan Astro channel MTV. Adam Lambert didatangkan khas ke Malaysia oleh penganjurnya iaitu Marctensia dan Sony Music. Nampak gaya bulan Oktober ni saje dah ada 2 artis barat yang akan buat performance di KL, iaitu Adam Lambert dan Paramore. Gembira sakan lah peminat2 artis antarabangsa ni layan konsert Adam Lambert dan Paramore.

Adam Lambert ni mula dikenali ramai sejak dia join rancangan tv realiti American Idol Season 8. Dalam American Idol dia dapat tempat kedua lepas kalah dengan Kris Allen. Sebenarnya ramai juga yg terkilan sbb Adam Lambert kalah tapi biasalah tu adat pertandingan, ada yg menang dan ada yg kalah. Ada yang kata Adam Lambert ni lagi best dari Kris Allen tapi tu terpulanglah pada taste masing2. Kalau yg rajin follow Fly FM, mesti ada yg masih ingat Phat Fabes mmg penyokong Adam Lambert dan Ben penyokong Kris Allen.

Back to this concert, tiketnya dah pon mula dijual dan bagi yg berminat utk pergi, boleh lah beli di kaunter tiket TicketPro atau boleh beli secara online di TicketPro. Harganya pon boleh tahan juga, yang paling mahal RM298 dan yang paling murah RM103. Bagi pelanggan DIGI pulak boleh enjoy diskaun 25% dengan menghantar SMS AL ke 2016. Malaysia sebenarnya merupakan antara 2 buah negara Asia Tenggara selain Filipina yg akan Adam Lambert lawat utk siri jelajah konsertnya. Bagi peminat Adam Lambert dari negara jiran kita seperti Thailand dan Indonesia, nampak gaya kenalah turun ke KL, Malaysia untuk lihat persembahan Adam Lambert. Orang kata kalau dia perform, mmg bertenaga dan meriah dengan persembahan audio dan visualnya. Untuk full list harga tiket boleh refer pada diagram kat bawah.

Sumber harga tiket: TicketPro

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

15 comments

  1. tak minat sangat adam lambert.

    ekceli,tak minat artis2 sgt.

    hehe

  2. Siapa Adam Lambert ni? Hehe, by the way. Mahal nye tiket ! *ke pe?*
    Afif Fahmi recently posted..New Theme for afiffahmidotcom

  3. ramai ler gay datang nnti
    hehee
    xnak kne raba bek jgn dtg.
    shark recently posted..Main Kuiz Mata

  4. wah…berdiri pun da RM 298..cam x berbaloi je…huhu
    fitri recently posted..M Rajoli meninggal dunia

  5. salam,leh tahu camne nak buat cloud tag tu?plz..:))
    Azhafizah recently posted..CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM

    • kita pakai wp cumulus, tapi yg ni utk yang pakai wordpress. kalau blogspot x sure nak buat camana tapi boleh refer kat sini . ada tutorial utk buat widget tag cloud bagi blogger. good luck :)

  6. dgr cite adam lambert akn wt persembahan mase konsert paramore nt kan?

    • rasanya tak mungkin kot sbb kalau ikut jadual adam lambert, pada 19 oktober tu dia dah ada kat melbourne. tapi tak tahulah kalau dia nak buat surprise. kalau btul surprise, untunglah sape yg gi tgk paramore. dapat tgk 2 in 1 :)

  7. bestnye!tapi..die gay..huhu…

  8. ifa suka die..tp die gay..sygnye tue..haha

  9. what do u want from me..what do u want from me..lalala

  10. tak ikuti..so tak kenal +tak minat ngeh ngeh ngeh
    mama zharfan recently posted..sticky post RM100 jd taruhanjom cuba nasibclick jer banner kat bwh ni

  11. suka dia gak..hahah tp gay kan.
    sgt la rugi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge