Home / Blog (page 2)

Blog

Nuffnang Buffered Earning Yang Pertama

Dah lama sebenarnya tak cek blog KL Urbanite sejak 1 Syawal. Sibuk beraya ditambah pula dgn kelembapan internet jadi malas nak update blog. Tapi lepas seminggu bercuti dari blogging, pergilah cek jap kat website Nuffnang nak tgk performance terkini blog ...

Read More »

Tips Tingkatkan Trafik Menggunakan Backlink

Petang tadi sambil¬†jalan-jalan dalam gengblogger, ada ternampak 1 tips menarik untuk tingkatkan trafik yang belum pernah dicuba sebelum ini.    Tipsnya adalah seperti dibawah. Tips ni pun dapat dari page myvitrd. Thank you untuk tips yang menarik ni. Jom kita ...

Read More »