Home / Blog / Cek Nuffnang Dah Sampai

Cek Nuffnang Dah Sampai

Cek yang ditunggu-tunggu akhirnya telah sampai dari Nuffnang. RM2,000 nilai ceknya. Sebenarnya cek ni bukanlah untuk earning campaign atau buffered earning. Cek ni sebenarnya hasil dari entry saya yang telah menang top 5 contest Pizza Hut dan Nuffnang.

nuffnang cheque

Sebenarnya cek ni pon kena ambil di pejabat Nuffnang di Heritage House Jalan Yap Ah Shak. Agak mudah juga untuk cari pejabat Nuffnang ni. Waktu sampai kat sana hari tu pon, staf Nuffnang agak sibuk dengan kerja masing-masing. Hopefully Nuffnang ni akan makin berkembang pesat lagi pada tahun 2011.

Memandangkan kita akan melabuhkan tirai tahun 2010 pada malam ini, diharap tahun 2011 akan menjanjikan tahun yang lebih gemilang dengan lebih banyak hadiah bersama Nuffnang.

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

30 comments

  1. tahniah bro 😀 banyaknya tuuu hehe
    Afiq Bukhari recently posted..Urine Test Dalam Gelap

  2. oitttt… tebal RM tu..selamat tahun baru
    sud@is recently posted..Tahun Baru Nak Hebat

  3. wah tahniah.. rezeki akhir tahun 2010 :)
    atie recently posted..1hb Jan 2011

  4. beshh tu dpt cash ribu raban 😉
    epi new year utk bro ishak & family 😉
    Mama Zharfan recently posted..now only me know – Pumpkin Patch tu brand New Zealand rupanyajom tgk hasil rembatan me

  5. rezeki tahun baru.. :)
    Ezany-Kun recently posted..Top 5 Twitter Artis Malaysia 2010

  6. bestnya,,,tanniah bro..
    chegu abbas recently posted..Azam 2011

  7. Tahniah bro.

  8. ape lagi?silalah belanja!!!hahaha

  9. tahniah bro, dasatt giler tu dapat menang rm 2000
    nuriz recently posted..Maizawati Kemalangan Patah Tangangambar

  10. tahniah bro !!!..

  11. bestnye 2000. nak pinjam.. nanti loan pt kua beta baya la. ehe :(
    lalala recently posted..ini sekadar entry sampah

  12. pergh boleh blje mkn pizza la nie bro..ahaks 😀

  13. congrats!! tp kin jelessss!!
    eikieyn recently posted..Happy New Year 2011

  14. Tahniah geng..membuatkan aku pun rase ingin lebih maju dalam blog
    pucheh recently posted..Aku Jumpa Blogger Satu Taman dengan Aku

  15. congratz bro..smoga lbih sukses d’thn bru ni

  16. perghh, rm2000 tuh
    tahniah la, moga 2011 lebih baik
    teruskan berblogging
    salam kenal
    tq singgah dan tinggal jejak
    penaberkala recently posted..TRAVELOG – EKSPLORASI KE TELUK DUYUNG @ MONKEY BEACH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge