Home / Blog / Contest / Info Terkini Contest KL Urbanite First Giveaway

Info Terkini Contest KL Urbanite First Giveaway

Seperti yang telah dijanjikan sebelum ni, saya akan memberikan update terkini contest yang julung-julung kali diadakan kat blog ni. Sebelum tu kami ingin memohon maaf di atas kelewatan memberikan update kepada semua peserta yang telah menyertai contest ni di atas kesibukan rutin harian saya. Setelah mengemaskini semua data yang telah diterima dari peserta dan data referral dari google analytic, ranking terkini setakat 4 Oktober 2010 adalah seperti dalam jadual di bawah. Boleh klik pada jadual tu utk enlargekan table nya.

Buat masa ni saya cuma sempat untuk update ranking je dan belum berkesempatan untuk menyemak samada semua bloggers dah mematuhi syarat contest atau pon tidak. Untuk memudahkan kami untuk membuat semakan, diharap bloggers yg dah join dapat memberikan id yg digunakan untuk jadi followers, facebook etc dalam kotak komen dibawah supaya proses semakan dapat dibuat lebih cepat.

Berbalik pada carta kita, nampak gaya mama zharfan kita sedang mendahului carta kita diikuti oleh adik ifa di tempat kedua dan MALAYSIA Giveaway di tempat ketiga. Pada bloggers lain yang tak berjaya mendapat 3 tempat teratas jangan berputus asa sebab anda masih ada hingga 30 November 2010 untuk mengubah kedudukan carta nie.

Pada bloggers di luar sana yang masih belum join contest ni, anda masih berpeluang untuk turut serta dalam kemeriahan ni. Jangan ketinggalan untuk turut serta memeriahkan contest ni. Tak susah pon nak join contest ni. Untuk maklumat lanjut tentang contest ni, anda boleh klik disini.

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

16 comments

  1. horey..me menjuarai carta ke..tp lama lagi tempoh contest ni..anything possible :p mcm AF undi keluar plak :)
    mama zharfan recently posted..sticky post RM100 jd taruhanjom cuba nasibclick jer banner kat bwh ni

  2. la eira yg ke12 la..
    ada ke chan nak menang ni..
    lalalaa…

  3. love is forever
    hadfina recently posted..telus

  4. pergh..mantap la mamazharfan..hihi..xmampu ifa..mamazharfan ramai peminat tau bang..hihi
    tiefazatie recently posted..hadiah misteri utk ifa la!

  5. alamak. number 23! huehue :p

  6. nombor……6! tak sangka plak
    shukri recently posted..KeLe For Breakfast

  7. no 11? btol ke g.analytics abg nih..hahaha..just kidding..tu pon tak sangka dapat no 11..maklumle blog picisan je..
    has recently posted..Agak-agak dapat beli Volkswagen Golf dak

  8. salam..nak tye..penyertaan saya diterima x?

  9. apa update terbaru ek
    shukri recently posted..Cheese Burger Double Layer !

  10. errr……
    ingatkan dah ada carta terbaru.. ehehe
    wansiti recently posted..GA Novel dari Mr Gidan E-Shop- best wooOooo! Nak novel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge