Home / Blog / Invitation Ke Premiere Screening Skyline Dari Nuffnang

Invitation Ke Premiere Screening Skyline Dari Nuffnang

Premiere screening Skyline akan diadakan pada Rabu ni dan nuffnang telah bermurah hati memberikan 2 tiket pada saya untuk ke premiere screening di TGV Wangsa Walk, Wangsa Maju. Terima kasih sangat2 lah pada Nuffnang yang memilih saya untuk ke premiere screening tu dan menjadi antara orang terawal di Malaysia menonton cerita nie. Pada yang ragu-ragu dengan Nuffnang, janganlah berasa curiga lagi. Memang banyak manfaat kalau setia dengan Nuffnang nie. Banyak event yang Nuffnang organize untuk blogger2 tegar nie.

Berbalik pada cerita nie, kalau tengok sinopsis ceritanya nampak menarik tapi kena tunggu dan tengok sendirilah movie tu baru boleh tahu best ke tak. Tunggu kan update seterusnya tentang event premiere screening ni nanti.

Pada blogger2 lain yang akan ke sana nanti, bolehlah tinggalkan komen kat sini. Maybe kita boleh kumpul borak2 dulu sebelum melayan ceritanya. Kalau ada yang rasa2 macam kenal kita nanti, tegurlah yek. Maklumlah first time jumpa in person. Jumpa kamu di sana.

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

9 comments

  1. wah…bestnyer…hehheeh! tahniahlah kepada bro sebab dapat tiket free dari nuffnag! ahakz! kalau pasal jumpa tu, xdelah kot sebab keyrill kat Sarawak…susah nak tegur…tegur kat blog ajelah ek…hehehh! 😉

  2. wah taniah bro..best tu..adeh nk jg nuff …hik2
    suzierahman recently posted..Suzie Kurus Tapi Kepala Besar

  3. congrats
    me balik msia nanti nak gi tgk movie kat situ gak, sbb dekat dgn umah me heheh
    mama zharfan recently posted..iphone 3G up for grab!!! click on the banner!!!

  4. congrats.. wieeee meti syok kan.. tp cm ne lah leh dpt ticket free dr nuff erk?? huuhuhuh
    nORa recently posted..Ada Apa Dengan Bosan

    • @nora: kena rajinkan diri join contest nuffnang. kalau ada rezeki, dapatlah menang. nuffnang mmg aktif anjurkan contest mcm premiere screening movie dan macam2 lagi. kena selalu usha website nuffnang :)

  5. saya berdoa moga event camni ada di Kota Kinabalu juga…
    ShueQry recently posted..Tip Motivasi – 3 Perkara Perlu Anda Lihat sebelum Membeli Buku Motivasi

  6. kaizendeen: takpe bro. boleh cuba lagi. kita pon pernah jugak tak menang tiket :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge