Home / Blog / Keputusan KL Urbanite First Giveaway Contest

Keputusan KL Urbanite First Giveaway Contest

Selepas contest ni berjalan hampir 3 bulan, kini tiba saat yang dinanti-nantikan iaitu keputusan KL Urbanite First Giveaway Contest.

Setelah dikira semua jumlah referral yang dijana oleh setiap peserta dalam tempoh contest dijalankan, senarai blog dalam kedudukan top 10 yang menjana paling banyak referral untuk KL Urbanite adalah seperti berikut :

1. mama zharfan
2. tiefazatie
3. yiedpozi
4. Malaysia Giveaway
5. Bel0g suZieRaHmaN
6. has
7. eira
8. sall
9. Mah@mahu
10. Nurulchumel

Tahniah pada mama zharfan kerana menjadi pemenang sulung contest nie.

Pada mama zharfan, tiefazatie dan yiedpozi, sila tinggalkan komen/emailkan saya perkara-perkara berikut :

1. Nama yang digunakan untuk menjadi follower saya
2. Nama yang digunakan untuk menjadi Fan Facebook
3. Email yang digunakan untuk subscribe feeds saya
4. No akaun bank (Maybank, CIMB Bank, Al-Rajhi Bank, Alliance Bank, Standard Chartered)

Kegagalan untuk memenuhi syarat di atas akan membatalkan kemenangan anda dan hadiah akan diberikan kepada pemenang di tempat ke 4 dan seterusnya.

Sekali lagi tahniah pada semua pemenang :)

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

15 comments

  1. wah..tak sangka I pun ter’list’ even pada tangga yg ke sepuluh! congrates all!
    Nurul recently posted..Tutorial Like and Share Facebook Button

  2. congrats to all winners! thanks to bro ishak–the organizer cum blog owner for having such a great GA.

    here are my details:

    1. Nama yang digunakan untuk menjadi follower saya : mama zharfan
    2. Nama yang digunakan untuk menjadi Fan Facebook : Suzi Fadhilah
    3. Email yang digunakan untuk subscribe feeds saya : suzie284@yahoo.com
    4. No akaun bank : Maybank : 164799040052 (Suzi Fadhilah Ismail)
    Mama Zharfan recently posted..While I was away-two lil sweet winnings for December

    • @mama zharfan : hadiah wang tunai RM100 telah dipindahkan ke bank suzi. congrats.

      lepas ni bolehlah buat belanja anak :) balik uk nanti jgn lupa beli fridge magnet sbg souvenir utk kita. hehe

  3. wah!tq bang!congrates to all winners..lagi2 mamazharfan..hebat la sis..hihi

    1. Nama yang digunakan untuk menjadi follower saya : tiefazatie
    2. Nama yang digunakan untuk menjadi Fan Facebook : tiefazatie
    3. Email yang digunakan untuk subscribe feeds saya :
    pinkteddy84@gmail.com
    4. No akaun bank : Maybank :162889005565 ‘ATIFAH ‘IZZATI WAHAB

    tue je kan bang..tq..=)
    tiefazatie recently posted..ciktom suka faez!

  4. walaupun bukan pemenang, sekadar lalu nk wish tahniah pada pemenang..hehe

  5. Tak sangka boleh menang….

    1. Nama yang digunakan untuk menjadi follower saya: Yiedpozi
    2. Nama yang digunakan untuk menjadi Fan Facebook: Yied Pozi
    3. Email yang digunakan untuk subscribe feeds saya: yiedpozi@gmail.com
    4. No akaun bank: Maybank: 113015192047 (Fauzi Bin Muhammad)

    Yied guna akaun bank yang ayah punya…
    Yiedpozi recently posted..Seberapa Pantaskah Korang Menaip

    • @yiedpozi : hadiah wang tunai telah dipindahkan ke akaun bank. tahniah. memandangkan contest pon dah berakhir, jgnlah berhenti melawat KL Urbanite :)

  6. Thniah buat semua pemenang..
    Myra Jay recently posted..Bila Isteri dah tak cantik

  7. List top ten tak dpt ker heheh hadiah saguhati waaaaa… tahniah pada yg menang..
    Mah@mahu recently posted..Feel Free To Fly Contest – Barangan Body Shop Untuk Dimenangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge