Home / News / Entertainment / Keputusan Top 6 Bagi Muzik Muzik 25 Separuh Akhir 8 November 2010

Keputusan Top 6 Bagi Muzik Muzik 25 Separuh Akhir 8 November 2010

Keputusan top 6 untuk Separuh Akhir Muzik Muzik 25 yang berlangsung pada 8 November 2010 telah pon diumumkan. Lagu yang berjaya mendapat kedudukan top 6 malam tadi adalah seperti berikut:

1. Noktah Cinta – Hafiz / Ajai/ Shah Qalam
2. Mencari Konklusi – Hujan / Noh Hujan / Noh Hujan
3. Kebahagian Dalam Perpisahan – Shahir / Edry Abdul Halim / Edry Abdul Halim
4. Sejujur Hatimu – Adibah Noor / Azlan Abu Hassan
5. Cinta Sempurna – Yuna / Yuna / Yuna
6. Hanyut – Faizal Tahir / Audi Mok / Faizal Tahir

Walaubagaimanapon, lagu-lagu yang berjaya mendapat kedudukan top 6 masih belum terjamin tempat untuk ke peringkat akhir Muzik Muzik 25 kerana masih ada 2 lagi separuh akhir yang akan diadakan pada 15 dan 22 November nanti.

Antara lagu lain yang turut dipertandingkan pada separuh akhir pertama Muzik Muzik 25 adalah seperti berikut:

1. Gerak Hati – Azlan & The Typewriter/Lake & Light/Lake & Light
2. Inilah Cinta – Akim/Akim/Akim
3. Cinta – Mohd/Iswandy/Iswandy
4. Hujan Bunga Di Kuala Lumpur – Ana Raffali/Ana Raffali/Ana Raffali
5. Bersamamu – Joe Flizzow/Johan Ishak, Joeniar Arief, Koko & Syaheed/Koko
6. Oh Juwita – Nubhan/6ixth Sense/6ixth Sense

Boleh dikatakan hampir kesemua lagu yang berada dalam top 6 adalah nama-nama yang popular dalam industri muzik tanahair masa kini.

Dua lagi separuh akhir yang akan diadakan nanti tidak kurang hebatnya. Sama-sama kita tunggu hingga 22 November nanti untuk senarai muktamad lagu yang akan masuk ke peringkat akhir Muzik Muzik 25

 
Untuk mengetahui keputusan top 6 Separuh Akhir Kedua Muzik Muzik 25 yang diadakan pada 15 November sila klik Sini

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

12 comments

  1. semua lagu me tak pernah dgr hehehe
    Mama Zharfan recently posted..iphone 3G up for grab!!! click on the banner!!!

  2. adeh suzie xtgk pon mlm td.sebuk bw dlm bilik..dgr je lh.hihi act sume lgu best, tp…say no to hujan! yes! hihi
    suzierahman recently posted..Suzie Kurus Tapi Kepala Besar

  3. xanti..tp xsuke…bnyk keburukan dr kebaikan mereka ni
    suzierahman recently posted..Suzie Kurus Tapi Kepala Besar

  4. huhu jarang ambil peduli pasal muzik-muzik nih.
    eiela recently posted..Tips Menjawab Exam PTD

  5. markah dia tak cukup tinggi utk masuk top 6. hehe

  6. ada jugak tgk, semua hebat2 yg masuk final 😛
    yanmie recently posted..Top Referring Sites di Yanmieonline

  7. oleh kerana kesibukan dan dek tak ada tv, saya tak tahu langsung pasal Muzik-muzik ni, semua lagu tu saya tak pernah dengar. Wow, terima kasih banyak sebab post artikel ni, walaupun cuma ada internet, saya tak terfikir nak ambik tahu perkembangan muzik-muzik sebelum terbaca artikel ni..thank you, thank you..
    ShueQry recently posted..Tip Motivasi – 3 Perkara Perlu Anda Lihat sebelum Membeli Buku Motivasi

  8. sapela agaknye yang akan menang ekkk????hehehehe

  9. bila juara lagu final?
    adeh,
    tak amek tahu pun.. bukak tv pun pasal nk tgk berita je, pas tu terus tutup..
    malas nk tunggu iklan merapu, merabang..ekekekee
    wansiti recently posted..Kerja Kosong di Tapak MAHA 2010 Pelajar UPM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge