Home / News / Music / Linkin Park Have Released Their New Single ‘The Catalyst’ – Music Video Included

Linkin Park Have Released Their New Single ‘The Catalyst’ – Music Video Included

Linkin Park telah release single terbaru mereka ‘The Catalyst’. Single terbaru ni dipetik dari album terbaru mereka ‘A Thousand Suns’ yang akan mereka release pada 14 September 2010. For those Linkin Park fans, i have managed to find their latest music video from YouTube. Enjoy :)

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

12 comments

  1. video dia very artistic, suka tapi masih rindu dengan music arrangement hybrid theory dan meteora..
    azmihamin recently posted..No 3!

    • betul tu.muzik dia dah tak berapa bising mcm dulu. agaknya umur dah makin meningkat, dia nak mula eksperimen jenis muzik yg lain skit

  2. gotta agree wit azmi

  3. Nice clip..like it!thanks for sharing :)

  4. waaa!! da ade video clip! cool! saye da ade download lagu neyh~ besh sangat! i like linkinpark! forever!
    mazeermohamad recently posted..puisi kantoi

  5. mike shinoda memang terbaik!
    mazeermohamad recently posted..puisi kantoi

  6. Linkin Park mmg the best..all the time. :)
    rizuanismail recently posted..Keburukan widget Widgeo GeoStats

  7. always the best!
    yusz78 recently posted..The Descent- Part 2

  8. wah!sgt rindukan mereka nie tau!
    tiefazatie recently posted..KL Urbanite First Giveaway Contest

  9. 1st time dngar preview smua lgu dlam album ni, mmg sukar untuk diterima prubahan LP. Ttapi lepas bnyak kali dngar, terus hati trpikat. Antara lagu best mcm, waiting for the end, iridescent, burning in the skies dan the catalyst sndiri. overall, memang kreatif!
    cascd recently posted..Juara Piala Malaysia 2010- Kelantan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge