Home / News / Music / Lirik Sixth Sense Yang Sempurnakanku

Lirik Sixth Sense Yang Sempurnakanku

Weekend nie saya ada ke Johor untuk attend wedding cousin saya. Sepanjang perjalanan tue adalah terdengar lagu terbaru dari Sixth Sense Yang Sempurnakanku dalam radio. Sebenarnya lagu Sixth Sense yang baru ni dah banyak kali saya dengar kat blog lain especially bila buat blogwalking. Since weekend ni ada masa yang sangat terhad untuk update entry, kali ni saya nak share kan lirik dan video klip terbaru Sixth Sense Yang Sempurnakanku. Enjoy

Lirik Lagu Sixth Sense – Yang Sempurnakanku

Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakanku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu
Btw anda semua tak rasa ke vokalis Sixth Sense dalam video klip Yang Sempurnakanku ni ada iras2 Azizulhasni Awang. Atau saya yg silap tengok.

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

9 comments

  1. jom nyanyi!
    suffer8zine recently posted..UFO di China

  2. ni lagu baru ke…me belum sempat dgr lagi 😉 lagu2 yg 6th sense yg dulu2 byk jugak yg best
    mama zharfan recently posted..sticky post RM100 jd taruhanjom cuba nasibclick jer banner kat bwh ni

  3. suka dengar lagu nyanyian kumpulan Sixth Sense…
    Yiedpozi recently posted..Jom Baca Tips Menjana Trafik Ke Blog-Website

  4. wah bro pon lyn lgu ni erk..hihi.tp lagu ni mmg best r.
    suzierahman recently posted..Entry Pesanan wat kwn2 blog tersayam!

  5. suka dengar lagu ni..

    jom join

    GA

  6. jum karok bang!hihi
    tiefazatie recently posted..tagged by mumun!

  7. video yang simpel, tapi kreatif..
    1st time dgr lagu ni kat sini..
    adeh,
    tak sempat nk follow lagu yg ada sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge