Home / Properties / Office Unit To Sell/For Sale At Wangsa Link

Office Unit To Sell/For Sale At Wangsa Link

I have an office unit to sell at Wangsa Link. The office is located on the second floor which is on the same row as Maybank and NZ Curry House.

Wangsa Link is strategically located at the CBD of Wangsa Maju with a lot of amenities nearby such Carrefour and Wangsa Walk Mall. It is also located to many famous eateries outlet in Wangsa Maju such as NZ Curry House, TGI Fridays, Ayam Penyet Ria, Ayam Penyet AP, Famous Korean BBQ Chicken, Sri Ayutthaya Thai, Restoran Cheng Ho, Secret Recipe and many others. ATM machines from major banks is also easily reachable such as Maybank, CIMB Bank, OCBC Al Amin and Bank Islam. Fitness centre is also available in walking distance from the office.

The office unit is suitable to be used as an office for designer firms, consultancy firms, insurance agent and many others as the office is surrounded by many amenities.

For further enquiries you may drop your contact details in the comment form below and i’ll contact u asap. Or u can email me your enquiries.

Selling Price : RM400,000 (negotiable)
Unit Type : Intermediate
Property Type : Office
Land Size : 24 x 75

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

10 comments

  1. mcm pernah g tempat ni,
    suffer8zine recently posted..UFO di China

  2. dekat setengah juta jugak tu harganya
    mama zharfan recently posted..iphone 3G up for grab!!! click on the banner!!!

    • @suffer8zine: kawasan ni memang common kat kl ni. sebelah je dgn riana green east dan wangsa walk mall.

      @mama zharfan: kawasan ni harga property mmg tgh naik sbb dekat dgn kl

  3. Pls callmy Hp

  4. hai what is your emai, interested to buy

  5. Masih ada lagikah unit tersebut? Berapakah harga yang boleh di kurangkan?

  6. Masih ada lagikah unit ini?

    • dah ada few party yang bertanya pasal unit ini. tetapi unit masih ada lagi kerana interested party masih belum membayar booking fee. siapa yang cepat bayar booking fee saya akan hold utk org tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge