Home / Lifestyle / Weddings / Pameran Pengantin Malaysia 2010 KL Convention Centre from 8-10th October 2010

Pameran Pengantin Malaysia 2010 KL Convention Centre from 8-10th October 2010

Semalam waktu nak ambil my wife kat LRT Wangsa Maju saya ada ternampak bunting pasal Pameran Pengantin Malaysia 2010 ni. Since my last few entries is on wedding preparations, saya pon terpanggillah untuk dapatkan info pasal pameran pengantin ni.


Pameran Pengantin ni akan diadakan di Dewan 4 KL Convention Centre dari 8 hingga 10 Oktober. Pameran ni akan dibuka dari pukul 10 pagi – 10 malam kecuali hari Ahad dia cuma buka dari pukul 10 pagi – 6 petang. Pameran Pengantin Malaysia 2010 ni dianjurkan oleh Urban Vibe Events dan pihak penganjur dah banyak kali anjurkan pameran ni, kalau tak silap dari 2007 lagi.

Pada bakal-bakal pengantin boleh lah pergi kesana untuk dapatkan keperluan perkahwinan anda. Rasanya banyak exhibitor yang akan ada kat sana dari kad jemputan, andaman, barang hiasan, photographer dan macam-macam lagi. Macam yang saya dah cerita kat entry pasal Homedec, biasanya pameran macam ni bagus kalau kita nak survey harga sebab semuanya bawah satu bumbung. Dapat jimat masa dan minyak utk travel ke banyak2 kedai. Macam time saya kahwin dulu susah nak jumpa pameran ni so memang terpaksa keliling satu KL nak dapatkan best value. Untung orang zaman sekarang sebab ada pameran macam ni.

Pada yang dah pernah pergi Pameran Pengantin ni bolehlah kongsi pengalaman anda kat sini untuk rujukan bakal-bakal pengantin.

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

17 comments

  1. hai..saya pon akan pergi..sekarang ni tengah sebuk pon pasal pameran ni lah…=)
    lisa recently posted..Entry Setelah lama meyepi

  2. yuhuhu! zaer lambat lagi..tapi kalau nk buat preparation awal pon xde masalah gak..hehe.;-)
    zaer recently posted..Trafik 1 hala Aku Kena Tempiasnya!

  3. wah siap ada pameran lagi..bestnyee sekarang nie kan :)
    yanmie recently posted..Bila haziq memakai helmet

  4. alamak, I muda lagi la bwh umur lagi . xsesuai nak peg . hehehe

  5. kekeke…jom pegi jom!
    Encik MT recently posted..Budak Kecik Yang Melakukan Jenayah!

  6. ala..jauh sgt la..kalu dekat leh gak suka2 g tgk..hihi
    tiefazatie recently posted..TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

  7. pameran bakal suami xada ke.eceh~
    ayinweeweet recently posted..rouge est lamour

  8. hurm jauh r lak.mnat gak nk tgk..leh prepare. haha gatai nk kawen suda
    suzierahman recently posted..Bila SITI NURHALIZA marah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. wah, pameran pengantin pun ada jgak yer.hehhe
    kalu dkat boleh eira pergi!

  10. salam,

    Terima kasih sebab tolong promotekan event kami ye :) Yang dah kahwin, boleh jugak datang, bagi mana-mana yang berminat untuk masuk pertandingan..tak semestinya untuk bakal pengantin sahaja..bookmark us, untuk update mengenai pameran pengantin yang akan datang!
    Urban Vibe Event recently posted..Demonstrasi Andaman By Emma Pemenang Tempat Pertama Pertandingan Andaman PPM 2010-MVEC

    • @urban vibe event: sama2. kalau ada gambar event atau apa2 info, boleh lah share kan pada saya untuk saya kongsi dgn viewers blog ni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge