Home / News / Music / Paramore Is Coming To Kuala Lumpur, Malaysia

Paramore Is Coming To Kuala Lumpur, Malaysia

Finally Paramore will be coming to KL for their concert. Sape yang tak kenal Paramore kan. They are famous with singles such as Misery Business, crushcrushcrush, That’s What You Get, Decode, Brick by Boring Brick, Ignorance and The Only Exception. Lagu dia seperti Decode pon turut digunakan dalam movie Twilight yang famous sangat tu. Konsert ni merupakan sebahagian dari siri jelajah konsert Paramore untuk tahun 2010.

Paramore akan mengadakan konsert julung kalinya di KL Malaysia pada 19 Oktober 2010 di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Tiket boleh dibeli di outlet TicketPro dan Rock Corner atau boleh dibeli secara online di TicketPro. Tiket yang dijual berharga dari RM358 untuk kawasan free standing yang paling dekat dengan stage dan harga tiket untuk free seating dari RM268, RM168 dan RM98. Bagi tiket yang dibeli dari 1 September – 15 September 2010 akan berpeluang untuk menikmati diskaun early bird sebanyak 10%. Untuk venue layout boleh refer diagram di bawah untuk melihat layout bagi setiap jenis tiket.

Seating Layout

Harga Tiket

For those die hard fan of Paramore boleh lah dapatkan tiket sekarang sebelum kehabisan dan kalau tak cukup duit boleh lah minta dari parents atau abang dan kakak korang :)

Sumber Harga Tiket: TicketPro

About kl urbanite

Terima kasih kerana membaca blog ini. Segala penulisan disini adalah merupakan pandangan peribadi. Disini anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat berguna seperti review makanan, destinasi pelancongan menarik, tips, berita sukan dan pelbagai berita terkini mengenai pelancaran produk di Malaysia.
Invite kami untuk membuat liputan tentang restoran anda, hotel anda, destinasi pelancongan dan produk anda. Anda boleh menghubungi saya melalui email atau laman sosial di bawah. Bagi yang tidak mahu terlepas entri terbaru kami anda boleh mengikuti atau Like kami di laman facebook KL Urbanite.

18 comments

  1. any plans to go?;)

    • mahal sgt harga tiketnya. kalau nak best view kena amik PS2. PS1 expensive sgt. lg pon tak larat nak berdiri bersesak dgn org :)

  2. ermmm paramore best,tp tula tiket mahal x mampu nk beli =(
    adwafarahin recently posted..kami kini sudah bebas

  3. sure ke?bpe hrga tiket tuh?=D
    eyka elisha recently posted..KoRbaN MeRdeKa

    • dah confirm dtg kalau xde pembatalan di saat akhir. diorang dah start jual tiket utk konsert paramore in kl. harga tiket boleh refer pada entry yg saya buat. harga tiket boleh tahan jugaklah :)

  4. huhu.cgt mahal kn.klu bli murah tgk dr jauh pon xbesh.xdptla nk g nmpk nye.tggu MUSE dtg je nie.wt mse ni mnnti rock the world jela nmpknye.hehe 😀

  5. one of my favourite!
    mazeermohamad recently posted..puisi kantoi

  6. Best juga lagu2 dorang ni ..
    Steward John recently posted..Happy Eid Fitr

  7. wah paramore.dh lma xdgr lgu die.last dgr lgu dorg pon xingt biler.tp lgu dorg best..hihi

  8. bestnye!akhirnye..aritue xdpt kan2..sampai ade lg fanpage kat fb nak suh gak dorg wat konsert kat msia..dpt gak..hihi

  9. giller mahal harga tiket tu…admin pegi tgk ke ..
    mama zharfan recently posted..sticky post RM100 jd taruhanjom cuba nasibclick jer banner kat bwh ni

  10. ooo kena saman dgn polis ke..tak per..save duit tak pyh beli tix konsert :p
    mama zharfan recently posted..sticky post RM100 jd taruhanjom cuba nasibclick jer banner kat bwh ni

  11. mak oi, mahalnya tket..

  12. so mmg tak jadi nak pegila ni?kena saman ngan polis katner?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge