Home / Tag Archives: Contest

Tag Archives: Contest

Keputusan KL Urbanite First Giveaway Contest

Selepas contest ni berjalan hampir 3 bulan, kini tiba saat yang dinanti-nantikan iaitu keputusan KL Urbanite First Giveaway Contest. Setelah dikira semua jumlah referral yang dijana oleh setiap peserta dalam tempoh contest dijalankan, senarai blog dalam kedudukan top 10 yang ...

Read More »

Rewardku Bersama Nuffnang

Nuffnang sudah tidak asing lagi bagi para bloggers. Bagi yang setia bersama Nuffnang sudah pasti banyak ganjaran yang dah anda perolehi seperti Buffered Earning, tiket movie dan banyak lagi hadiah contest. Kali ni saya nak ceritakan sikit apa ganjaran yang ...

Read More »

Invitation Ke Premiere Screening Skyline Dari Nuffnang

Premiere screening Skyline akan diadakan pada Rabu ni dan nuffnang telah bermurah hati memberikan 2 tiket pada saya untuk ke premiere screening di TGV Wangsa Walk, Wangsa Maju. Terima kasih sangat2 lah pada Nuffnang yang memilih saya untuk ke premiere ...

Read More »

Info Terkini Contest KL Urbanite First Giveaway

Seperti yang telah dijanjikan sebelum ni, saya akan memberikan update terkini contest yang julung-julung kali diadakan kat blog ni. Sebelum tu kami ingin memohon maaf di atas kelewatan memberikan update kepada semua peserta yang telah menyertai contest ni di atas ...

Read More »

KL Urbanite First Giveaway Contest

Sempena genap sebulan wujudnya KL Urbanite, satu contest telah disediakan untuk pengunjung setia blog ni. Sekiranya anda ingin memenangi hadiah wang tunai RM100, maka cepat2lah anda masuk mendaftarkan diri untuk contest kali ni.   Apakah syarat untuk memasuki pertandingan ni? ...

Read More »