Home / Tag Archives: Nuffnang

Tag Archives: Nuffnang

Rewardku Bersama Nuffnang

Nuffnang sudah tidak asing lagi bagi para bloggers. Bagi yang setia bersama Nuffnang sudah pasti banyak ganjaran yang dah anda perolehi seperti Buffered Earning, tiket movie dan banyak lagi hadiah contest. Kali ni saya nak ceritakan sikit apa ganjaran yang ...

Read More »

Invitation Ke Premiere Screening Skyline Dari Nuffnang

Premiere screening Skyline akan diadakan pada Rabu ni dan nuffnang telah bermurah hati memberikan 2 tiket pada saya untuk ke premiere screening di TGV Wangsa Walk, Wangsa Maju. Terima kasih sangat2 lah pada Nuffnang yang memilih saya untuk ke premiere ...

Read More »

Nuffnang Buffered Earning Yang Pertama

Dah lama sebenarnya tak cek blog KL Urbanite sejak 1 Syawal. Sibuk beraya ditambah pula dgn kelembapan internet jadi malas nak update blog. Tapi lepas seminggu bercuti dari blogging, pergilah cek jap kat website Nuffnang nak tgk performance terkini blog ...

Read More »